Dakwerk

Al meer dan 40 jaar is Silvius Installatietechniek B.V. verantwoordelijk voor het installeren van duurzame en onderhoudsvrije dakbedekkingsystemen. 

Dankzij onze bouwfysische know-how en een eigen visie op markt- en produktontwikkelingen selecteren wij voor elke situatie het meest ideale daksysteem. Door onze jarenlange expertise hebben wij ons ook omringd met de beste produkten en leveranciers die heden ten dage te vinden zijn.

Wij helpen u graag met het dakwerk

Behalve van een kwaliteitsprodukt profiteert u ook van degelijk opgeleid personeel en een goede begeleiding op de werkplek. Immers, deskundigheid en persoonlijk toewijding staan bij ons centraal. 

Behalve van een kwaliteitsprodukt profiteert u ook van degelijk opgeleid personeel en een goede begeleiding op de werkplek. Immers, deskundigheid en persoonlijk toewijding staan bij ons centraal. Verder staan wij met onze servicedienst 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar om u van dienst te zijn.

Dat we overtuigd zijn van de kwaliteit van ons werk, ziet u aan de door ons verleende garantie. Voor de diverse produkten gelden de volgende garantieperioden: zink: 5 jaar, PVC dakfolie: 10 jaar, EPDM dakbedekking: 15 jaar, ECB dakbedekking: 15 jaar, POCB dakbedekking: 10 jaar en bitumen: 10 jaar.

Installatiebedrijf Sneek

  • Profesionele installatie
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantgericht en flexibel
  • Duidelijke afspraken
  • Snelle support en service
Advies nodig